Matriculació Curs 2020 - 2021

Ja hem obert el període de matriculació pel curs 2020-2021 amb nivells i propostes a partir dels 3 anys, i aules a 16 municipis del Gironès.

Vine a fer música amb nosaltres!

NIVELL ELEMENTAL
Aprenentatge inicial Treball sensorial i vivencial de l’oïda, el ritme, la veu i altres aspectes musicals a través de les cançons, jocs, expressió corporal i pràctica instrumental en grup amb instruments orff. En el curs de Sensibilització 2 i Iniciació l’alumne participarà en la roda d’instruments que estarà a càrrec dels diferents professors de l’EMG.

TEATRE MUSICAL
El teatre musical és una activitat optativa i gratuïta pels alumnes de l’EMG de 6 a 14 anys. A part de cantar, els alumnes treballaran altres elements propis del teatre musical que complementaran la seva formació a més d’enriquir-los i dotar-los de recursos expressius i creatius.

MÚSICA A MIDA
S’adreça a tots aquells nens a partir de 7 anys, joves i adults amb inquietuds musicals amb coneixements bàsics o sense. L’EMG ofereix classes a mida tant de llenguatge musical com d’instrument individual o col·lectiu.

FORMACIONS
Jove Orquestra del Gironès (inicial)
Jove Orquestra del Gironès (juvenil)
Escola de Guitarres del Gironès (inicial)
Escola de Guitarres del Gironès (juvenil)

AULES
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Taialà (Girona) i Vilablareix.

INFORMACIÓ
Per a més informació, truqueu al 972 213 533, de 10 a 14 hores, consulteu el díptic o contacteu amb emg@girones.cat

MATRÍCULA
Fes la matriculació a través del formulari online.